آرایشگاه راحیل آرا با 20 سال سابقه در منطقه غرب تهران مشغول به فعالیت می باشد. سالن زیبایی راحیل آرا دارای خدمات زیبایی شامل گریم و آرایش عروس، شینیون و بافت مو، رنگ و مش و لایت، اکستنشن مو، هیرکات، خدمات مژه و ابرو و خدمات ناخن می باشد.
از ویژگی های مثبت آرایشگاه راحیل آرا می توان به خدمات آرایش و شینیون مناسب عروس، استفاده از برندهای مرغوب مواد آرایشی، رفتار مودبانه مدیریت و پرسنل اشاره نمود که سبب بازخوردهای مناسب مشتریان شده است. سطح قیمتی سالن زیبایی راحیل آرا در محدوده متوسط است.
هم اکنون توجه شما را به برخی نظرات درخصوص آرایشگاه راحیل آرا جلب می کنیم:
97/09/10: من کار خانم بیات رو یکی از بهترین کارها می دونم. چون کسی بودم که می ترسیدم برم آرایشگاه و چیزی که می خوام رو برام انجام ندن، صورتم رو خراب کنن یا چیزی که خودشون دوست دارن انجام بدن. اما واقعاً هرچی که بهش میگید انجام میده و وسط میکاپ ازتون می پرسه همچی خوبه؟! هم خوش اخلاق، هم مهربون.
97/09/05: من رفتم میکاپ ویژه آرایشگاه راحیل آرا، پیش خانم بیات. خیلی عالی شدم. میکاپم رو لایت می خواستم و خیلی روی پوستم تاکید کردم. خیلی خوب کار کرد برام پوستم رو. از همه چیز راضی بودم. شینیونم که زهره جون زحمت کشید و خیلی قشنگ شد. شینیونم باز و بسته بود و خیلی از اخلاق و جو سالنشون خوشم اومد.
97/09/02: من هفته پیش رفتم بازدید عروس سالن زیبایی راحیل آرا. برای عروس مژه یکسره کار کردن. شینیون بسته براش کار کردن. میکاپ عروس هم مدیوم بود که خیلی بهش اومد. ابروهای عروس هم خیلی خوب، طبیعی و قرینه بود. در کل من دوست داشتم عروسشون رو. اما تاج عروس رو خیلی دوست نداشتم که البته سلیقه خود مشتری و شینیون کار انتخاب شده بود.
97/08/26: من رفتم بازدید ارایشگاه راحیل آرا. عروسشون خوب شده بود. براش میکاپ مدیوم کار کردن که خودش این جوری خواسته بود. موهاش رو می خواست مشکی باشه و رنگ نکرده بود. مژه تکی هم براش کار کرد. فضا و جو ارایشگاه شون صمیمی و راحت بود. صورت عروس کک مک داشت، اما خودش خواست که براش کامل کاور بشه. خانوم بیات هم براش خیلی تمیز کار کرد روی صورتش. من که خوشم اومد از کارشون در کل.
97/08/21: من رفتم پاکسازی پوستم پیش آرایشگاه راحیل آرا. اولین جلسه مشاوره می کنن. بعد از راه حل پیشنهادی، برای من با دستگاه پلاژن حدود نیم ساعت کار کردن. بعد از اون دو سه تا ماسک هایی که تماماً برند هستن استفاده می کنن و در آخر ماساژ پویت انحام میدن. فوق العاده بود واقعا تاثیر داشت.
97/08/20: کار سالن زیبایی راحیل آرا رو خیلی دوست دارم. هر مدلی که بخوای برات درست می کنن. انصافا کارکنانش هم با اخلاق و مهربونن. من دوستم عروس شون بود و خیلی خوب شده بود. از رفتار پرسنل شون خیلی راضی بود. می گفت با این که حتی یکم دیر کرده اما آرومش کرده بودن و سرموقع اماده بوده.
97/07/02: جاری من برای عقدش فوق العاده شده بود. خود خانم بیات ارایشش کردن. البته مامانش هم خیلی راضی بود و می گفت که همه تو سالن بهش می گفتن شما خواهر عروسى؟! در مجموع چون مامانش هیکلش خوبه و لباسش هم یه لباس ساده و شیک بود، با ارایش لایت خیلى ملوس تر شده بود. شینیونش هم خوب بود و تا اخرشب تکون نخوره بود نه خود جاریم و نه مامانش. کرمش هم عالى بود. انقدر کاور خوب و نازکى براش انجام داده بوده خانم بیات که اصلا احساس خستگى نداشت. ولى وقتى پاک کرده، انگار یه خروار کرم رو پوستش بوده. خلاصه که خیلی راضی بود.
97/06/27: من یکی از دوستانم رفته بود بازدید ارایشگاه راحیل ارا. می گفت میکاپ خانوم بیات از 100 تا 450 هست که دیگه تمام گریم انجام میده برات. چند تا شینیون کار دارند که اونا هم از 100 تومن شینیون انجام میدن تا 250 که دیگه بستگی به شینیون و مقدار مو مشتری ها داره. می گفت عروس ها شکل هم نبودن. اون روزی که رفته بود، 3 تا عروس داشتن که سر وقت اماده شده بودن و میکاپ و شینیون هاشون متفاوت بوده.
97/06/01: من رفتم آرایشگاه راحیل آرا. چقدر خانوم بیات خوب و با کمالات هستن. ابروهام رو هاشور کردم و خیلی یه دست در اوردن. خیلی نگران بودم و همش می گفتم وای نکنه بد بشه، قرینه نشه. اول می خواستم تاج ابروم رو بزنم اما بعد باهاشون که مشورت کردم، گفتن که کلی بزنی بهتره و برام توضیح دادن. خدا رو شکر عالی شد.
97/04/29: دختر خاله من اردیبهشت عروس آرایشگاه راحیل ارا شده بود. همه چیزش عالی بود. خیلی میکاپ و شینیونش رو دوست داشتیم. مخصوصا که صبح خواب مونده بود و با این که دیر رسیده بود اما کلی خانوم بیات بهش روحیه و انرژی داده بود. می گفت تا اخرشب با این که کلی رقصیدیم و شیطنت کردیم اما هم میکاپ و هم شینیونش اصلا خراب نشد.
97/03/28: من عروسیم شنبه عید فطر بود. با سالن زیبایی راحیل آرا از طریق اینستاگرام آشنا شدم. روزی که شو عروس داشتن رفتم. واقعا کارها خیلی تمیز بود. البته برخورد پرسنل شون، من رو بیشتر تحت تاثیر قرار داد. همه پکیج های عروس رو با حوصله برام توضیح دادن. توی اتاق عروس، آلبوم ها و نمونه کارها رو دیدم. روز عروسی خیلی خوب بود. خیلی راضی بودم دوستان. فیسم کاملا طبیعی ولی گریم کار شده بود. موهام هم اصلا تکون نخورد. چند روز جلوترم برای پاکسازی پوست و رنگ مو رفتم. عالی بود. با استرس، پوستم خیلی داغون شده بود ولی اون روز خیلی شاداب شد. فقط خیلی روز عروسی رو صورت کار کردن و طول کشید.
97/02/13: من عروس اردیبهشت آرایشگاه راحیل آرا هستم. خانم بیات مهربون هستن و با عروس ها خیلی راه میان. من جوش داشتم و یک ماه جلوتر دستگاه پلاژن و ماساژ پوست رفتم. خیلی خوب بود. جوش هام تا حدی رفتن و کرم پودرم عالی خوابیده بود رو پوستم. رنگ موهام دو روز جلوتر رفتم که هایلایت کردم. خیلی دوست داشتم رنگ موهام رو. ظاهر ساختمان : نوساز هست اما جای نسبتا شلوغی قرار داره. بالای فروشگاه و خیلی پارکینگ شیک و مجللی داره. داخل ساختمان: آسانسور داره که برای رفت و آمد با لباس عروس، مناسب هست. محیط آرایشگاه : من امروز رفتم که نسبتا شلوغ بود. یک طرف اتاق ناخن کارها هستند، پشت سالن اپیلاسیون و رنگ کارها. انتهای اون ابرو و کوپ فکر می کنم. اتاق میکاپ هم ته سالن بود. اتاق مجزا، که دوتا صندلی داشت و آینه و پالت آرایش و عکس عروس ها به دیوار بود. محل نشستن مشتری ها یک محوطه گرد وسط سالن بود. آلبوم ها هم دردسترس بود برای دیدن. سر و صدای آرایشگرها اصلا زیاد نبود و فقط صدای آهنگ ملایم بود. مشتری برای ابرو خیلی زیاد بود و ظاهرا کارابروشون خوب هست. برخورد : من خود با مریم جان زیاد حرف نزدم. سرشون شلوغ بود. اما با سحرجون صحبت کردم که دختر خوش برخورد و البته زرنگی بود. البته انتظار داشتم برای من که عروس هستم یک اتاق جدا رو برای صحبت درنظر بگیره یا بیاد پیش من بشینه و توضیح بده که این طور نبود. من همونطور که پشت میز ایستاده بودم، توضیحات رو می گرفتم و قرار شد برای مشاوره با من تماس بگیرن. آرایش : من دوتا آلبوم دیدم که یکیش برای مدل ها بود که خودشون خوشگل بودن. اون یکی برای عروس های جدید بود. خودم عروس زنده دیدم. مدل موها رو دوست داشتم. آرایش های آلبوم هم غلیظ بودن و هم آرایش لایت داشتن. سحر گفت هر مدلی که دوست داری بیار، مریم جان برات درمیاره. بیشتر سبک آرایش ها مدیوم و غلیظ بود. بعضی عروس ها هم ابروهاشون رو تیغ زده بودن که خوب من دوست ندارم این کار رو بکنم. در این مورد رضایت خود عروس مهمه و به سلیقه خودشون این کارو انجام نمیدن. شینیون هم همه جوره بود، هم جمع و باز، هم کلاسیک، هم باز و فر، هم شینیون های جدید که بیشتر با بافت بود.
97/02/09: من ماه پیش عروس آرایشگاه راحیل آرا بودم. قیمتش اگه از طرف عروسش معرفی شده باشی، تخفیف داره. شامل شینیون و میکاپ و ناخن و دیزاین تور و اصلاح ابرو و رنگشه. کلا خیلی با عروس هاش راه میاد. من رفتم دیدم و کارش رو پسندیدم و در نهایت باهاش قرار داد بستم. با توجه به کار خوبی که ارائه میده، قیمت مناسبی هم داره. من با تاخیر اونجا بودم که دیدم مریم جان، صاحب آرایشگاه منتظر منه. از اینکه دیر رسیده بودم، عذرخاهی کردم و ایشونم با لبخند پذیرفت. من واقعا وقتی با اخلاق خوب و آرومش مواجه میشدم، استرسم کم میشد. بعد چند ساعت که کار میکاپ تموم شد و کارش رو دیدم، خیلی خوشم اومد. آرایش چشمام قشنگ شده بود و اونجور که خودم می خواستم. من موهام هم اونجا رنگ کردم و کارش خوب بود. بعد لباسم رو کمک کردن که پوشیدم. آماده شدم واسه شینیون. نظرم رو راجب همه چی می پرسیدن. وقتی اونجا بودم چند نفر دیگه هم اومده بودن تا کار عروسش رو ببینن. کلا بیشتر کارش عروسه. من وقتی وارد تالار شدم، همه بهم گفتن فوق العاده شیک و قشنگ شدی. از عیب های آرایشگاهش هم اینه که خواهر و مادر من به عنوان همراه اومده بودن، خواهرم از کرمی که براش استفاده کرده بود راضی نبود . اما برای من با این اینکه ساعت 1 آماده بودم تا ساعت 1 شب بهم نخورد و نماسید. کار شینیونش خیلی خوبه. در کل مسیرش خوبه و محلیت خوبی هم داره.
96/10/18: من یک بار برای رنگ رفتم آرایشگاه راحیل آرا. واقعا عجله داشتم و نزدیکترین بهم بود اون زمان. متاسفانه رفتم و افتضاح شد موهام. از ریشه یه بند انگشت یه رنگ دیگه شد موهام و 250 تومنم دادم. فقط یک تیکه جلو موم مش بود با کلاه اونم چند رنگ. تمام مدت من رو ول می کردن و به کارهای شخصی شون می رسیدن. اومدم خونه و موهام رو دیدم، اشکم در اومد. همسرم گفت خیلی بدرنگ شده و چرا هفت رنگه. بهشون گفتم که من راضی نیستم و عکس موهام رو فرستادم. گفتن که پس فردا بیا لکه گیری کنم. من همون روز مراسم مهمی داشتم و رفتم یه ارایشگاه دیگه و برام درست کردن.
96/10/14: من بار اول برای ابرو رفتم سالن زیبایی راحیل آرا. خیلی راضی بودم. هر جا می رفتم، ابروم رو خراب می کردن. پیش منا جان موهام رو کراتینه کردم، خیلی خوب بود. خواهرم برای میکاپ و شینیون پیش خانم بیات و زهره جان انجام داده بودند که سبک لایت بروز خوب با قیمت مناسب بود.
96/08/28: من چند ساله که مشتری ارایشگاه راحیل آرا هستم و خیلی راضیم از کارشون. برای عروسیم هم اومدم پیش خانم بیات. عالی بودن. همه گفتن که خیلی خوشگل شدم.
تلفن: 02166037550 - 09124499272
آدرس: تهران، خیابان آزادی، خیابان بهبودی، نرسیده به چهارراه نصرت، بالای فروشگاه کوروش، پلاک ۱۴۵، طبقه ۵، واحد ۱۶
سالن آرایشگاه راحیل آرا
سالن آرایش راحیل آرا
سالن ناخن آرایشگاه راحیل آرا
خدمات ناخن آرایشگاه راحیل آرا
طراحی ناخن راحیل آرا
نقش حنا ارایشگاه راحیل آرا
ترمیم ناخن راحیل آرا
آرایش صورت راحیل آرا
عروس سالن زیبایی راحیل آرا
میکاپ عروس آرایشگاه راحیل آرا
گریم عروس آرایشگاه راحیل آرا
آرایش سالن زیبایی راحیل آرا
بافت مو ارایشگاه راحیل آرا
شینیون راحیل آرا
مدل مو عروس راحیل آرا
شینیون ارایشگاه راحیل آرا
مدل مو سالن زیبایی راحیل آرا
مدل مو آرایشگاه راحیل آرا
شینیون عروس راحیل آرا
شینیون سالن زیبایی راحیل آرا
شینیون آرایشگاه راحیل آرا
مدل مو ارایشگاه راحیل آرا
بافت مو آرایشگاه راحیل آرا